Møder‎ > ‎

Kommende møder

Bestemmelsesaften med fokus på biller

Tirsdag d. 6. juni vil der være bestemmelsesaften i Entomologisk forening med særligt fokus på bestemmelse af biller. Der vil være stereolupper og enkelte opslagsværker til rådighed, og billeekspert Palle Jørum vil kunne hjælpe til hvordan man artsbestemmer biller. (Vil man hellere bestemme andre leddyrgrupper, er man selvfølgelig også meget velkommen til dette, men vi kan desværre ikke garantere, at der vil være eksperter for alle leddyrgrupper til stede).

Det vil være muligt at købe øl og vand.

Sted og tid:  Universitetsparken 15, bygning 3, 3. sal. Tirsdag d. 6. juni kl. 18.30-21.30

For hvem: Arrangementet er for alle og ikke-medlemmer er også meget velkomne. Du behøver ikke at have erfaring med at artsbestemme biller. Tilmelding er ikke nødvendig.

Medbring: Dyr til bestemmelse og opslagsværker hvis haves. Det vil også være muligt at låne nogle øve-biller, hvis du ikke lige selv har nogle dyr liggende i skuffen.